Green Care

LUONTO- ja MAALAISVOIMAA aikuis- ja pienryhmille

Tavoite on tarjota asiakkaan hyvinvointiin ratkaisuna elvyttävää iloa luonnosta. Osallistuja tai tilaaja voi valita aktiivista  tekemistä tai rentoa nautiskelua. Toiminnassa hyödynnetään luontoavusteisuutta (mielen ja kehon harjoitteita) ja eläinavusteisuutta (läheisyyden ja läsnäolon harjoitteita). Kaikki tuotteet soveltuvat myös erityistarpeisiin kuten lisänä henkiseen ja fyysiseen kuntoutumissuunnitelmaan.
Koivuniemen Herra on sitoutunut toimimaan valtakunnallisten laatukriteerien sekä eettisten ohjeiden mukaisesti. Yrityksellä on käytössään Green Care- toimintaa varten laatukäsikirja.

TYKY toimintaan ks.

Toiminnalliset työhyvinvoinnin ja virkistyksen retket keväästä syksyyn. Maalaishauskan pajoissa lypsyt ja kanalassa käynnit sekä melonnan/soudun maistiaiset. Tarjoilut tulien äärellä, yhdessä kokaten.ks.

NUORISO työhön ks.

Pienryhmälle aktivoiva päivä maatilan karjatöissä. Porukalla eväät reppuun ja talkoot alkamaan. Kummilampaat metsälaitumelle – omilla nuotiotulilla evästelyt ja yhdessäolon harjoitteita.ks.

SENIORITYÖN tueksi ks.
Pienryhmä-työn pitkäaikaiseksi tueksi kolmen retken kokonaisuus. Joka kerralla oman kummieläimen hoito, ruokailu sekä vuodenajan teemoista aktivoivaa virkistystä (hevosajelua, soutu/veneajelu, Joulutonttu).
Vaihtoehtona yksi, yksittäinen elämysretki. ks.

Tilaa tarjous ja esite tai kysy lisää :  puh. 040- 5338057   info@merikarvianmatkailu.fi 

 

Merikarvialaiset valtakunnallisen Green Care Finland ry:n jäsenyritykset

Luontomatkailun ryhmän vastaavat ohjaajat ja yritykset ovat:
– Juho Mäkipuro http://www.purolomat.net/fi
– Sirkka-Liisa Koivuniemi https://www.koivuniemenherra.fi/
– Henna Viikilä http://www.viikilanhevostila.com/
– Katja Kallio http://www.norrgrund.net/