Ryhmät

Ryhmäretket – maaseutuseikkailut

Maalaisteemaiset lapsi- ja nuoriso- sekä perheryhmien ohjelmalliset retket keväästä syksyyn. Ohjelma on mukaansatempaavaa ja sisältää maaseutu- ja/tai eläintaitoja tai -tietoja. Tilat, tarjoilut ja käytännön järjestelyt toimivat säästä riippumatta.

Uutta 2020 aikuisille ja pienryhmille suunnatut retket sekä vierailut:
Katso  aikuisten ja pienryhmien landeilut.

Varaukset

Alustavat päivämäärävaraukset kannattaa tehdä edeltävänä vuodenaikana. ”Lyijykynävaraukset” ovat maksuttomia ja voidaan perua ilman peruutusmaksua.

Huom. Kaikki hinnat sisältävät alv:n (erittelemme laskuun).

Lisätietoja/varaukset: info@koivuniemenherra.fi tai 040 533 8057

Mukaan retkipäivän viettoon (lasten ja koululaisten retket)

Perheen aikuisille ja lapsille päälle helposti pestävät ja kestävät vaatteet. Ulkovaatteet kannattaa kuitenkin riisua matkan ajaksi, sekä lasten että aikuisten. Lämmintä ja tuulen pitävää päälle, kerrospukeutuminen suositeltavaa. ”Maalaisuutta” kestävät jalkineet jalkaan.

  • Sadevaatteet kannattaa ottaa varalle.
  • Pienimmille voi ottaa rattaita ja vaunuja, talvella pulkka. Maasto kylläkin kivistä.
  • Kioskia varten otetut rahat (=kolikot) mieluusti vetoketjutaskuun. Kioskista voi ostaa pientä makeaa, limonadia, jäätelöä, pikkumuistoa. Retkirahaksi riittää mainiosti esim. max 5 euroa. Pikkukoululaiset voivat jo ennakkoon harjoitella esim. 1e + 50snt + 50snt, jotta ”matematiikan tunti” sujuu.
  • Mukaan retkelle voi ottaa tuliaisia eläimille esimerkiksi juureksia, salaattia, kuivaa leipää (ei kuitenkaan homeista). Ruokkia voi lampaita, vuohia, kaneja, lintuja, mutta ei esimerkiksi hevosia. Niillä on tarkempi ruokavalio ja näin hevoset pysyvät myös ”kiltteinä” eivätkö opi näykkimään.
  • Hämäränajan iltaryhmäläiset voivat ottaa mukaan taskulamput muun muassa outoa onkaloa ja muita jännittäviä paikkoja varten
  • Pyörätuolilla pääsee liikkumaan, varsinkin kesäaikana, isoon osaan ohjelmatiloja, mm. lypsy, eläinten ulkoaitaukset, hevosohjelmat, ranta-alue sekä ruokailutilat.

Saapuminen (ohjeet matkanjohtajalle ja linja-autokuljettajalle)

Lisäparkkipaikka linja-autolle: kevät- ja kesäsesongin ajaksi käytettävissä erillinen linja-autoparkki. Retkeläiset voi jättää parkkipaikan kupeeseen, jossa on tilaa päivän retkitarpeille.

Kahvitus: ryhmän tuoneille kuljettajille sekä matkanjohtajille on varattu ilmainen päiväkahvi MuuMaa kaffilaan. Kysy vastaanotosta aikataulu yms.

Katso Googlen kartta ja ajo-ohjeet

Kustannuksista ja laskutuksesta

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (alv), jonka erittelemme laskuun. Hinnat sisältävät sisäänpääsyn MuuMaahan ja ajankohdan ohjelman.

Maksaminen

Muuttuneen verohallinnon käytännön johdosta retken maksaminen jälkikäteen lähetettävällä laskulla.

Ryhmän saavuttua matkanjohtaja saa täytettäväkseen laskutuskyselyn (mm. maksavan tahon laskutusnimi ja osoite mahdollisimman tarkasti sekä ryhmän kokoonpano). Erittelyyn tarvitaan seuraavat tiedot: alle 2v, alle kouluikäiset (ilman alle 2v), kouluikäiset, aikuiset. Laskutustiedot voi lähettää myös ennakkoon sähköpostitse.

Huomioikaa myös:

Varatun tarjoilun laskutamme Koivuniemen Herrassa retkeä edeltävänä päivänä olevan tiedon mukaisesti, mutta toivomme +/- 7 muutoksista etukäteistietoa vaikkapa vielä lähtöhetkellä soittaen puh. 040 533 8057

Ilmaispaikat (mikäli ryhmässä yli 30 maksavaa) matkanjohtaja, linja-autonkuljettaja, alle 2-vuotiaat

Kesäretkien hinnoittelusta

Kesäretkien ryhmähintaa sovelletaan mikäli ryhmäkoko on yli 20 maksavaa henkilöä (sis. sisäänpääsyn ja ohjelman). Mikäli maksavien osanottajien määrä jää alle 20 henkilön, lipun hinnaksi sovelletaan normaalia kesän aluelipun hintaa.
Tarjoilu puolestaan laskutetaan retkeä edeltävän päivän Koivuniemen Herrassa olevan tiedon mukaisesti.

Kevään ja joulun retkien hinnoittelusta

Kevät- ja joulusesongin ryhmien minimilaskutus on 30 henkilöä, yli 30 maksavan hlön ryhmissä laskutetaan retkiajankohdan mukainen henkilöhinta. Tarjoilu puolestaan laskutetaan retkeä edeltävän päivän Koivuniemen Herrassa olevan tiedon mukaisesti. Katso yllä.

Käytännön järjestelyt

Ohjelman ja käytännön asioiden tarkistus sähköpostitse tai puhelimitse retkeä edeltävällä viikolla. Toiveet ja valinnat, allergiat ja ruokavaliot. Puhelimitse parhaiten tavoitettavissa animyöhään tai -aikaisin. Tarjoilussa pystymme huomioimaan vain ennalta tiedossamme olevat allergiat. Päivän keittotarjoilu on aina vähälaktoosinen eli soveltuu HYLA-diettiin.

Ohjelmajärjestelyiden kannalta on hyvä tietää etukäteen myös erityishuomiota tarvitsevat lapset ja aikuiset, pyörätuolit ym.

Varaukset

Alustavat varaukset ja lisätiedustelut puhelimitse 040 533 8057 tai sähköpostitse info@koivuniemenherra.fi