MuuMaa

MUUMAA- LANDETEEMAPUISTO

 

Eläinkaverit

MuuMaan landeteemapuistossa pääsee tapaamaan maatilan perinteisiä kotieläimiä ja vähän erikoisempiakin eläinystäviä ”röhkivästä sikasesta silkkiseen chinchillaan ja elävään sukkanauhaan”. Eläinkaverit ovat mukana ympäri vuoden ja mukana myös aikuisten ryhmille suunnatuissa palveluissa.
àlinkki etikettiin

Ohjattua maalaistekemistä

Lehmänkello soi ympäri vuoden tempauksissa ja karjakot sekä rengit huutelevat mukaan ohjelmaan. Haluaisitko lypsää lehmää? Hyppäisitkö hepokärryn tai traktorin kyytiin? Tai kurkkaisitko kanalaan kanalakierroksella? Pitkin päivää pihassa vierailee eläinkavereita, joita pääsee silittelemään ja saattaapa saada vaikka kanan syliin.

Perinnepajat

Päivittäin vaihtelevissa perinnepajoissa pääsee perinnepiian ja -trengin opastuksella vaikkapa kirnuamaan voita, tekemään lankaa tai kiipeämään pärekatolle.

 

Toimintapaikat ja vesiaktiviteetit

Monipuolisissa pelin ja leikin paikoissa voi vaikka pelata nelinpelin pingistä, huristella traktoribaanalla tai ratsastaa keppihevosella. Pahanapeuhula odottaa hyppimään, Outo onkalo ja merirosvolato taas hauskoihin mielikuvitusleikkeihin. MuuMaa- maatilan reunalla on oma luonto- ja vesitoimintojen alue, josta voi oman aikuisen kanssa lainata vaikka kanootin tai soutuveneen kokeiluun. Turvallisesti liivien kanssa, totta kai!
Opiskele Merikarvian murretta hölmöläissadun avulla!

 

Katso kuvia kuvagalleriastamme