Maalaismajoitus


Maalaismajoitusta ja lomia ympäri vuoden

Koivuniemen Herraan pääsee taas yökylään!
Lisätietoja , varaukset ja verkkokauppa 24/7  Koivuniemen Herran farmi ja maatilamajoitus

Rentouttava ilmapiiri sekä tarinaa huokuva maalaispiha tekevät pienestä lomasta ison virkistyksen. Muutostyöt kamareissa on tehty kodikkaasti vanhaa muistaen. Oman lisänsä majoittumiseen antaa persoonalliset yksityiskohdat ja kaikki vanhojen rakennuksien kommervenkit.
Koivuniemen Herralla on kolme eri majoituskohdetta maatilan piha-alueella, maalaishotelli ja -hostelli sekä leiritalo.
Osa majoituksesta toimii myös esteettömän majoituksen tarvitseville, kysy lisätietoja.

Maalaishotelli

Tilan päärakennuksessa on 10 hotellihuonetta, joihin mahtuu yöpymään 2-5 henkilöä. Kaikkiin kamareihin mahtuu lisäksi lasten matkasänky. Hotellihuoneet on nimetty maatilan perustajaperheen mukaan. Kamarit ovat erilaisia ja sisustettu kodikkaaseen maalaistalon henkeen. Huoneissa on yöpyjien omassa käytössä WC ja suihku.
Hotellihuoneen varaukseen kuuluu lisäksi mahdollisuus osallistua tilan eläinten aamuhoitoihin. MuuMaa-maatilan aukioloaikoina majoittujat  voivat lunastaa kokopäivän rannekkeet alennetulla hinnalla.

Hostelli ”Vanha navetta”

Tilan kivinavetta toimii hostelli Vanha navettana. Hostellissa on 5 erilaista huonetta (2- 6 henkilöön). Kaikkiin huoneisiin mahtuu lisäksi lasten matkasänky. Jykevien kiviseinien huoneet on nimetty perinteisillä suomalaisilla lehmien nimillä. Hostellin suihku- ja wc-tilat ovat käytävän varrella.
Hostelliyöpymiseen kuuluu lisäksi mahdollisuus osallistua tilan eläinten aamuhoitoihin.

Leiritalo ”Väentupa”

Maatilan vanha työväen asunto on kunnostettu tilausleirien ja leirikoulujen käyttöön. Kahdessa kerroksessa on 10 majoitushuonetta (2-5 henkilöä). Käyttötarkoitus tulee esiin mm. oppipisteissä ,joita on eripuolilla 2-kerroksista taloa. Majoitustilat soveltuvat niin liikuntaseurojen leireille kuin ystäväryhmille. Suihku- ja wc-tilat ovat käytävällä. Toteutamme mielellämme monipuolisen leiriohjelman yhdessä tilaajan kanssa, mutta majoitus on mahdollista varata myös erikseen. Kysy lisää.

Lomapaketit

Ympärivuotiset maalaislomaset ovat rentoutusta Merikarvian tapaan. Helposti varattavan lomapaketin ohjelmassa on tekemistä luonnon ja farmin maisemassa. Majoitusvaihtoehtoina ovat maalaishotellin tunnelmalliset kamarit sekä hostellin ja leiritalon leppoisat huoneet. Kaikkiin lomasiin sisältyy aina tarjoilua (joko aamiaiset tai puolihoito) sekä kertaalleen saunominen suolammen sauna-alueella.
lapsiperheelle                           ”Ihan eri kuin kotona”- lomanen (2vrk) ja ”Ihan maalla”– kesälomanen (3vrk)