Maalaismajoitus

Maalaismajoitusta ja lomia ympäri vuoden

Koivuniemen Herraan pääsee pian taas yöpymään! Majoitusen avaamme talvilomalla, jolloin jäjestämme ohjelmalliset lomaset  ”Isät ja lapset”- loma tiistaista torstaille (2vrk) ja viikonlopun perhelomanen ”Ihan eri kuin kotona” (pe-su, 2vrk). Maalaishotellin tiloja remontoidaan talvessa ja sen avajaiset ovat  maaliskuussa 2021 (ilmoitamme päivämäärät myöhemmin).

Rentouttava ilmapiiri sekä tarinaa huokuva maalaispiha tekevät pienestä lomasta ison virkistyksen. Muutostyöt kamareissa on tehty kodikkaasti vanhaa muistaen. Oman lisänsä majoittumiseen antaa persoonalliset yksityiskohdat ja kaikki vanhojen rakennuksien kommervenkit.
Aamiaiselle on katettu monipuolinen aamiaispöytä maakuntaa ja Merikarviaa maistellen. Tavoitteena maalaisen konstailematon tarjoilu ja palvelu.
Koivuniemen Herralla on kolme eri majoituskohdetta maatilan piha-alueella, maalaishotelli ja -hostelli sekä leiritalo.
Osa majoituksesta toimii myös esteettömän majoituksen tarvitseville, kysy lisätietoja.

Maalaishotelli

Tilan päärakennuksessa on 10 hotellihuonetta, joihin mahtuu yöpymään 2-5 henkilöä. Kaikkiin kamareihin mahtuu lisäksi lasten matkasänky. Hotellihuoneet on nimetty maatilan perustajaperheen mukaan. Kamarit ovat erilaisia ja sisustettu kodikkaaseen maalaistalon henkeen. Huoneissa on yöpyjien omassa käytössä WC ja suihku. Herkullinen maalaisaamupala tarjoillaan päätalon tuvassa ja sisältyy hotellimajoituksen hintaan.
Hotellihuoneen varaukseen kuuluu lisäksi mahdollisuus osallistua tilan eläinten aamuhoitoihin. MuuMaa-maatilan aukioloaikoina majoittujat  voivat lunastaa kokopäivän rannekkeet alennetulla hinnalla.

Hostelli ”Vanha navetta”

Tilan kivinavetta toimii hostelli Vanha navettana. Hostellissa on 5 erilaista huonetta (2- 6 henkilöön). Kaikkiin huoneisiin mahtuu lisäksi lasten matkasänky. Jykevien kiviseinien huoneet on nimetty perinteisillä suomalaisilla lehmien nimillä. Hostellin suihku- ja wc-tilat ovat käytävän varrella.
Hostelliyöpymiseen kuuluu lisäksi mahdollisuus osallistua tilan eläinten aamuhoitoihin. MuuMaa-maatilan aukioloaikoina majoittujat  voivat lunastaa kokopäivän rannekkeet alennetulla hinnalla.

Leiritalo ”Väentupa”

Maatilan vanha työväen asunto on kunnostettu tilausleirien ja leirikoulujen käyttöön. Kahdessa kerroksessa on 10 majoitushuonetta (2-5 henkilöä). Käyttötarkoitus tulee esiin mm. oppipisteissä ,joita on eripuolilla 2-kerroksista taloa. Majoitustilat soveltuvat niin liikuntaseurojen leireille kuin ystäväryhmille. Suihku- ja wc-tilat ovat käytävällä. Toteutamme mielellämme monipuolisen leiriohjelman yhdessä tilaajan kanssa, mutta majoitus on mahdollista varata myös erikseen. Kysy lisää.

Lomapaketit

Ympärivuotiset maalaislomaset ovat rentoutusta Merikarvian tapaan. Helposti varattavan lomapaketin ohjelmassa on tekemistä luonnon ja farmin maisemassa. Majoitusvaihtoehtoina ovat maalaishotellin tunnelmalliset kamarit sekä hostellin ja leiritalon leppoisat huoneet. Kaikkiin lomasiin sisältyy aina tarjoilua (joko aamiaiset tai puolihoito) sekä kertaalleen saunominen suolammen sauna-alueella.
aikuisille                                     ”Kahden kesken” tai ”Merikarvialainen rentoutus” – lomanen, 2vrk
lapsiperheelle                           ”Isät ja lapset” -lomanen (2vrk), ”Ihan eri kuin kotona”- lomanen (2vrk) ja ”Ihan maalla”– kesälomanen (3vrk)