Kevätloma landella 2021

Koivuniemen Herran farmin maatilamajoitus on avattu kevään teemaan ja Merikarvian tapaan. Yöpymisen ohessa on omatoimista retkeilyä luonnon ja farmin maisemassa sekä erikoisvieraiden tapaaminen kevään eläinvauvalassa. Majoitusvaihtoehtoina ovat maalaishotellin tunnelmalliset kamarit sekä hostelli Vanha Navetta ja sen leppoisat huoneet. Ja tottakai maatilamajoituksessa pääsee mukaan eläinten aamuhoitoihin!

Varaukset, lisätiedot: info@koivuniemenherra.fi
Varaa, osta maatilamajoitus (verkkokauppa avoinna 24/7)

Maalaisyöpyminen sisältää:
– majoitus 2- tai 5 -hengen huoneissa (liinavaatteet sisältyvät, lisävuodemahdollisuus) Koivuniemen Herran Vanha Navetta- hostellissa tai maalaishotelli Hanna & Magnus ks. majoituksen yleisesittely
– kevään ajan (pandemiarajoitusten aika) hostelli yöpymiseen voi lisätä ”take away” – aamiaiskopan/tarjottimen a´8e / hlö (sis alv.)(varaukset ennakkoon:  info@koivuniemenherra.fi)
– ohjattu ja ohjelmallinen vierailu eläin- ja hevostilalla (omat autot, matka n.10km)(30e/ majoitus , sis.alv)(varaukset ennakkoon:  info@koivuniemenherra.fi)
– tarvikkeet ja välineet omatoimiselle Merikarvia-luontoretkelle joen tai merenrannan laavulle (kulku omalla autolla)(piknik-koppa a´8e/ lö sis. alv)(varaukset ennakkoon:  info@koivuniemenherra.fi)

ERITYISTÄ lomissa 2021:
Majoittujille järjestetään pandemiarajoitusten mukaisissa pienryhmissä mahdollisuus aamun eläinhoitoihin sekä kevään eläinvauvalaan (pääsiäistipusista karitsoihin).

OHJELMA

tulopäivä : perjantai/ lauantai
– saapuminen Merikarvialle klo 16-18, vastaanotto Koivuniemen Herran päärakennuksessa
– majoittuminen
– eläinkaverin tervehdys

lähtöpäivä : lauantai / sunnuntai
– take away – aamiainen huoneisiin (lisämaksusta hostelliin, ennakkovaraus)
– eläinten aamuhoitoja karjakon kanssa
– huoneiden luovutus klo 12

Hinnoittelu, varaaminen ja ostaminen:
Varaa, osta maatilamajoitus

Lisämaksusta:
yksityisaika (tunnin oma saunavuoro) 30e/ tunti majoituksen yhteydessä
(varaukset, tiedustelut ennakkoon:  info@koivuniemenherra.fi)


Muut lomapaketit 2021
Lomasissa on keskoltaan kaksi vaihtoehtoa :
Viikonlopun lomaset (2 vrk, pe-su) ”Rennosti Merikarvialla” (pariskunnalle, kaveruksille) tai ”Perhelandeilu” (aktiiviloma lasten kanssa).
Kesäsesongissa pidempi ”Ihan maalla” – loma (3 vrk, ti-pe) (monipuolinen landemeiningin paketti retkillä ja ruokailuilla)