Covid-19 vaikutukset toimintaamme

Maatilamatkailu Koivuniemen Herra/ COVID-19 tiedotus 

 

Poikkeusolot tuovat muutoksia Koivuniemen Herran MuuMaan kesään.  

Kulunut kevät on ollut poikkeava koko maailmassa, eikä sen vaikutuksilta olla voitu välttyä maaseudun rauhassakaan. Koivuniemen Herran isäntäväki odottaa alkavaa kesäkautta, mutta tilanne on vaatinut isojen muutosten tekemistä, jotta asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuus voidaan taata parhaalla mahdollisella tavalla. THL:n COVID-19 – tiedotusta seuraten on laadittu aivan uudet ”korona-konseptit” maalaismeininkiin.  

Turvallisuus on meille tärkeää ja sen pohjalta on suunniteltu muutokset niin lipun ostoon, kahvion toimintaan, toimintapaikkoihin kuin vierailuaikoihinkin. Henkilömäärää rajoittamalla Koivuniemen Herra pystyy avaamaan rajoitetusti MuuMaa -lasten maatilan. Kahvio Landepaukusta tulee Take away-kahvio, eikä esimerkiksi päivän soppaa ole tänä kesänä tarjolla.  Omat eväät nautitaan retken päätteeksi pellon ja rannan nuotiotulilla ja evästelypaikoilla, joiden ääreen matkataan traktorin kyydissä. Lisäksi Koivuniemen Herra pystyy tarjoamaan tilauksesta savusaunailtoja ja melontaretkiä joelle. 

Eläinten kanssa tekeminen on tärkeä osa maatilan toimintaa. Jokaisen ohjelmanumeron kulku on suunniteltu niin, että tartuntariski saadaan minimiin. Hygienian tehostamiseksi on mm. pihapiirin käsienpesupaikkoja lisätty sekä käyty turvallisuustekijät läpi myös Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (TUKES) edustajan kanssa. 

Tarpeettoman lähikontaktin minimoimiseksi lipun ostaminen on siirtynyt verkkokauppaan, josta liput hankitaan etukäteen (rajoitettu määrä ja myyntiaika). Maksutapahtumissa paikan päällä suositellaan ensisijaisesti lähimaksun käyttöä.   

MuuMaan erilainen kesäkuu 2020
Valitse päivä – valitse kellonaika – MuuMaa hoitaa elämyksen!

Trengin savusaunailta
Toukokuun saunaehtoo – viikonlopun rentoutus

TULOSSA: Trenkien melontaretki Merikarviajoelle