Aktiviteetit

Koivuniemen Herran tilan pihapiirissä koet maaseudun arkea yhdessä isäntä-ja työväen kanssa. Lasten maatilan monipuolisista aktiviteeteista löytyy tekemistä ja koettavaa kaiken ikäisille, lapsista aikuisiin. Kaikki aktiviteetit sisältyvät pääsylipun hintaan sekä majoittujille.

Eläinkaverit

Meillä pääsee ihmettelemään eläinmaailman otuksia perinteisistä maatilan eläimistä vähän erikoisempiinkin eläinystäviin. ”Talutettavasta siasta silkkiseen chinchillaan ja elävään sukkanauhaan”.

Ohjattua ohjelmaa

Lehmänkello soi tai emäntä huutelee päiväohjelman pariin tasatunnein. Haluaisitko lypsää lehmää? Hyppäisitkö ponikärryn tai traktorin kyytiin? Tai kurkkaisitko kanalaan kanalakierroksella? Pitkin päivää pihassa vierailee eläinkavereita, joita pääsee silittelemään ja saattaapa saada vaikka kanan syliin.

Perinnepajat

Päivittäin vaihtelevissa perinnepajoissa pääsee perinnepiian ja -trengin opastuksella vaikkapa kirnuamaan voita, tekemään lankaa tai kiipeämään pärekatolle.

Opiskele Merikarvian murretta hölmöläissadun avulla!

 

Leikkipaikat ja vesiaktiviteetit

Monipuolisissa leikkipaikoissa voi tehdä hiekkakakkuja, huristella traktoribaanalla tai ratsastaa keppihevosella. Pahanapeuhula odottaa hyppimään, Outo onkalo ja merirosvolato hauskoihin mielikuvitusleikkeihin. Rannassa voi pulahtaa vilvoittelemaan, tai tehdä vaikka souturetken Merikarvianjoella.

Nuotio- ja evästelypaikat

Ota omat eväät mukaan ja suuntaa evästely- ja nuotiopaikalle. Tulitikut saa lainaan vastaanotosta ja nuotiopuut sisältyvät lipun hintaan.

Katso kuvia kuvagalleriastamme