Uutisia – Nyheter – News – Nachrichten

 

 

 


Koivuniemen Herran farmin lounas-kahvila avoinna viikonloppuisin (päivitetty 20.2.2021)

Perinteikkään, 1924 rakennettuun päärakennukseen on avattu tunnelmallinen lounas-kahvila Harjun tupa. Kahvila on avoinna kevään viikonloppuina pe-su klo 11-16. Tarjoilun nauttimisen  jälkeen on mahdollista ”jälkiruuaksi” tutustua navetan vintille (ent.tanssivintti) avattuun Harjun tilan näyttelyyn. Näyttelyssä historiaa kruununnimismiehen karjatilasta legendaariseen tanssipaikka Merikievariin.
Ajankohtaisia lisää Koivuniemen Herran somekanavilla :
facebook
instagram


Koivuniemen Herran farmi muuttaa vanhalle Harjun tilalle (päivitetty 22.1.2021)

Maatilamatkailutila Koivuniemen Herra kasvattaa toimintaansa uusissa tiloissa Merikarvialla. Perheyrityksen neljäs vuosikymmen lähtee käyntiin sukupolvenvaihdoksen myötä Frans ja Miina Koivuniemen ohjaksissa vanhalla Harjun tilalla. Maalaistilalla on monta tarinaa ja historiaa kruununnimismiehen karjatilasta legendaariseen tanssipaikka Merikievariin. Koivuniemen Herran matkailutoiminta siirtyi suunnitellusti uuden yrittäjäpolven, sisarusten Frans ja Miina Koivuniemen ohjaksiin syksyn 2020 aikana. Isoin muutos on satsaaminen ympärivuotisuuteen ja koronaturvallisuuuteen, johon uudet laajat sisä- ja ulkotilat antavat mahdollisuudet. Muutos- ja rakennustöitä on paljon ja koko konseptin kasvaminen tuo omat haasteensa yrityksen arkeen. Ajaton, aito maalaistunnelma ja tekeminen ”pilke silmäkulmassa” halutaan säilyttää kasvusta huolimatta.

MUU – distukset meneillään – uutta avataan osissa

Muutos- ja valmistelutyötä on tehty rivakasti, jotta kaikki elämykset olisivat käytössä pääsiäisestä alkaen. Avajaisia vietetään osissa. Ensimmäiset farmivierailut alkavat aamupäivän kulttuurikävelyllä ”Kruununnimismiehestä Koivuniemen Herraan”. Kierrokset tulevat myyntiin verkkokauppaan pandemiarajoitusten mukaisesti talvilomilla. Hiihtolomille avataan myös Koivuniemen Herran oma lounas-kahvila uudistetussa vanhassa päärakennuksessa. Majoitus aloitetaan talvilomien viikonloppuihin, joihin on laadittu valmis lapsiperheen ohjelmapaketti Merikarvian luonto- ja landeiluteemaan.

Avajaisten aikataulua:
* Talvilomaviikkojen (vk8-9) lomapaketit on julkaistu ks. TALVILOMA
* Lounas- kahvila avoinna viikonloppuisin pe-su klo 11-16 (alkaen pe 19.2 -) ks. LOUNAS-KAHVILA

 

Uudet aikuistuotteet 
Hyvät kulkuyhteydet ja isommat tilat mahdollistavat monipuoliset palvelut myös aikuisryhmille. Mielenkiintoisissa ja inspiroivissa sisätiloissa voi järjestää omia yrityksen tai yhdistyksen sekä julkisen tahon tilaisuuksia. Esimerkkejä tilaisuuksista ovat erilaiset tuote-esittelyt, henkilökunnan sparraus tai hankkeen avajaistilaisuusKulkujärjestelyt mahdollistavat yksityisen tapahtuman myös yhtä aikaisesti farmin muiden toimintojen kanssa. . Kokous- ja koulutuskäyttöön suunniteltuja tiloja löytyy 4hengen tuumauspajasta  Messunavetan 100- 200 hengen ”konkressi”-tiloihin. Erikokoiset kokous – ja tapahtumatilat toimivat ympäri vuoden ja niiden vierestä löytyy isot majoitustilat sekä isot pysäköintialueet. Tilaisuuksiin saatavissa pito- ja cateringpalvelut.